Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 tranches fines de poitrine fumée
- 120 g de poivron rouge grillé, en conserve, égoutté et taillé en lamelles (5 mm)
- 6 olives noires dénoyautées, coupées en deux (opcjonalnie)
- 6 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 877 kJ / 210 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 2 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pommes de terre farcies au chorizo
50 min
Œuf cocotte à l'oseille
40 min
Salade d'œufs pochés
40 min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1sa 55 dk
Œufs à la mexicaine et au guacamole
30 min
Omelette au poulet tandoori
40 min
Salade César aux œufs et pommes de terre
40 min
Croûte au fromage d'abondance
45 min
Œuf en cocotte de tomate
1h
Œufs cocotte à l'estragon, bacon et noisettes
25 min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25 min
Salade César
30 min