
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 12 tranches fines de poitrine fumée
- 120 g de poivron rouge grillé, en conserve égoutté et taillé en lamelles (5 mm)
- 6 olives noires dénoyautées coupées en deux (opcjonalnie)
- 6 œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 210 kcal / 877 kJ
- Białko
- 9 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Węglowodany
- 2 g
- Błonnik
- 0.5 g