Saltimboccas de veau
TM5 TM6

Saltimboccas de veau

3.7 (7 ocen)

Składniki

  • 500 g d'escalopes de veau, très fines
  • sel
  • poivre moulu
  • 8 pruneaux dénoyautés, coupés en deux
  • 8 feuilles de sauge fraîche
  • 150 g de mozzarella, en fines tranches épongées
  • 500 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
798 kJ / 189 kcal
Białko
46 g
Węglowodany
12 g
Tłuszcz
11 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy