Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de boulgour
- 500 g d'eau
- du sel
- 180 g de fèves fraîches, écossées
- 40 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de vinaigre de vin
- 70 g de jus d'orange
- 160 g de radis roses, équeutés et coupés en deux
- 4 brins de cerfeuil frais, coupés en trois
- du poivre moulu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1188 kJ / 282 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 33 g
- Tłuszcz
- 11 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de lentilles vertes
45 Min
Salade de lentilles et œuf poché
40 min
Salade de haricots blancs, tomates et menthe
30 min
Salade de pois cassés, jambon et pommes
55 Min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1j
Salade de blé printanière au chèvre et au pesto
25 min
Buddha bowl
40 min
Salade de pois cassés, mimolette, radis, agrume et noisettes
1 Std. 45 Min
Salade de lentilles, raisin, potimarron et chèvre
45 Min
Lentilles en salade
1j
Salade de quinoa aux deux haricots
45 Min
Salade de lentilles, feta et tomates
30 min