
Urządzenia i Akcesoria
Salade de boulgour, fèves et radis
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
de boulgour170 g
-
d'eau500 g
-
du sel
-
de fèves fraîches écossées180 g
-
d'huile d'olive40 g
-
de vinaigre de vin1 c. à soupe
-
de jus d'orange70 g
-
de radis roses équeutés et coupés en deux160 g
-
de cerfeuil frais coupés en trois4 brins
-
du poivre moulu
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
282 kcal /
1188 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°9
66 Przepisów
Francja
Francja