Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 1 jaune d'œuf
- 125 g de beurre, coupé en dés, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
- 550 g d'eau
- ½ orange
- 2 œufs
- 200 g de ricotta
- du poivre moulu
- 200 g de pois gourmands
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2694 kJ / 644 kcal
- Białko
- 16 g
- Węglowodany
- 56 g
- Tłuszcz
- 38 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarte aux champignons et à la mimolette
1 Std. 50 Min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1h
Crumble à la courge butternut et au comté
1h 10min
Tarte fraîche aux légumes d'été, brousse aux herbes
1h 10min
Gnocchis aux épinards et au gouda
1h
Lasagne végétariennes à la courge et aux blettes
1h
Porkkanalaatikko (Gratin de carotte)
1 Std. 15 Min
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40 min
Purée de céleri aux cacahuètes
40 min
Soufflé aux asperges
1h 10min
Tortilla à la courgette et à la mimolette
45 min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1h 30min