Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine

Galettes de panais à la coriandre et flocons d'avoine

3.2 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 1 bouquet de coriandre fraîche effeuillé
  • 35 g d'échalote
  • 350 g de panais
  • 5 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour la poêle
  • 2 œufs
  • 30 g de flocons d'avoine
  • 4 figues sèches de petite taille, coupées en petits dés
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 100 g de raisins rouges
  • 100 g de mélange de jeunes pousses de salade
  • 1 c. à soupe d'huile de noisette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 1274 kJ / 306 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...