Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini

Menu veggie - Bowls aux patates douces et sauce au tahini

4.2 41 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de boulgour
    250 g
  • de patates douces coupées en gros cubes
    600 g
  • de paprika
    1 c. à café bombée
  • d'huile d'olive
    1 filet
  • de chou-fleur en morceaux
    300 g
  • yaourts nature (250 g)
    2
  • de tahini (purée de sésame)
    2 c. à soupe bombées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de pousses d'épinards (2 grosses poignées)
    2 portions
  • grenade égrainée
    ½

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 545 kcal / 2301 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 81 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...