Salade inca

Salade inca

4.7 64 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • d'oignon rouge coupé en deux
    100 g
  • le jus d'un citron jaune
  • de tomates coupées en brunoise
    200 g
  • d'eau
    1500 g
  • de gros sel
    ½ c. à café
  • de carotte
    100 g
  • de fèves fraîches (environ 180 g non écossées)
    100 g
  • de quinoa rouge
    75 g
  • de grains de maïs en conserve
    100 g
  • avocats coupés en lamelles
    2
  • de quinoa blanc
    75 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de coriandre fraîche ciselés
    10 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 211.2 kcal / 880.2 kJ
Białko 6.2 g
Tłuszcz 9.5 g
Węglowodany 25 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...