Salade inca

Salade inca

4.7 73 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon rouge coupé en deux
  • le jus d'un citron jaune
  • 200 g de tomates coupées en brunoise
  • 1500 g d'eau
  • ½ c. à café de gros sel
  • 100 g de carotte
  • 100 g de fèves fraîches (environ 180 g non écossées)
  • 75 g de quinoa rouge
  • 100 g de grains de maïs en conserve
  • 2 avocats coupés en lamelles
  • 75 g de quinoa blanc
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g d'huile d'olive
  • 10 brins de coriandre fraîche ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 6.2 g
Kalorie 880.2 kJ / 211.2 kcal
Tłuszcz 9.5 g
Błonnik 4.8 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...