
Urządzenia i Akcesoria
Macarons à la pomme verte
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 5 godz. 10 min
15 pièces
Składniki
La garniture
-
de pommes vertes bio, avec leur peau, coupées en morceaux d'1 cm350 g
-
de sucre en poudre70 g
-
le jus d'1/2 citron vert
-
de calvados (opcjonalnie)1 c. à soupe
-
d'agar-agar (2 g environ)2 pincées
Les coques
-
d'amandes en poudre150 g
-
de sucre glace300 g
-
de blancs d'œufs100 g
-
de colorant alimentaire naturel vert1 pincée
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
174 kcal /
728 kJ
Białko
3 g
Tłuszcz
5 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix® n°12
68 Przepisów
Francja
Francja