Macarons à la mangue sans sucre

Macarons à la mangue sans sucre

2.8 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
32 pièces

Składniki

La ganache à la mangue
  • 250 g de mangue (1 mangue), coupée en morceaux
  • 20 g de fécule de maïs
Les macarons
  • 100 g d'amandes en poudre
  • 20 g de farine de blé
  • 4 blancs d'œufs
  • 100 g de xylitol

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 7.8 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 162.3 kJ / 38.8 kcal
Tłuszcz 1.7 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 0.1 g
Węglowodany 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...