![Macarons à la mangue sans sucre Macarons à la mangue sans sucre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a63f8ebc-5538-434d-9284-7ee1ffb4e681/Derivates/4271a051-d243-4d0a-b0d9-12b0c2dca721.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La ganache à la mangue
- 250 g de mangue (1 mangue), coupée en morceaux
- 20 g de fécule de maïs
Les macarons
- 100 g d'amandes en poudre
- 20 g de farine de blé
- 4 blancs d'œufs
- 100 g de xylitol
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 162.3 kJ / 38.8 kcal
- Białko
- 1.2 g
- Węglowodany
- 5.5 g
- Tłuszcz
- 1.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.5 g
- Sód
- 7.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâte à chou
2h
Macarons au chocolat
24h
Macarons à la griotte
48 Std.
Macarons au citron
12 Std.
Macarons glacés mangue-orange
6h 5 min
Macarons gingembre-litchi
24h
Macarons fraise-amaretto
24h
Macarons au café
24h
Gros macarons à la menthe et à la framboise
5ч. 10 мин.
Macarons à la pomme verte
5ч. 10 мин.
Macarons chocolat-caramel
2ч. 30 мин.
Macarons coco-chocolat blanc
5 Std. 5 Min