
Urządzenia i Akcesoria
Macarons à la mangue sans sucre
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
32 pièces
Składniki
La ganache à la mangue
-
de mangue (1 mangue), coupée en morceaux250 g
-
de fécule de maïs20 g
Les macarons
-
d'amandes en poudre100 g
-
de farine de blé20 g
-
blancs d'œufs4
-
de xylitol100 g
Wartości odżywcze na 1 pièce
Kalorie
38.8 kcal /
162.3 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
1.7 g
Węglowodany
5.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
7.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°24
47 Przepisów
Francja
Francja