![Décors en pâte d'amande Décors en pâte d'amande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D0F1651F-A44A-444F-AEAB-C60A6A0E8C59/Derivates/2DE8B8EA-B961-4048-9D9B-F26BF2FAAA49.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de colorant alimentaire, coloris de votre choix
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1026 kJ / 245 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mendiants au chocolat
30 min
Comme un biscuit BN®
1 godz. 30 min
Nougat de Montélimar
3 godz. 30 min
Petits oursons guimauve-chocolat
4h
Calissons d'Aix
24 godz.
Langues de chat à la vanille
15min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
Sucre pralines roses
5min
Palmiers maison
1 godz. 30 min
Dacquoise
40 min
Meringue classique
3h 25min