Urządzenia i Akcesoria
Décors en pâte d'amande
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 pièces
Składniki
-
150 g de sucre glace maison
-
150 g d'amandes en poudre
-
1 blanc d'œuf
-
5 gouttes de colorant alimentaire coloris de votre choix
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
5 g
Kalorie
1026 kJ /
245 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
4 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pour les enfants Vol. II
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Entremets cassis et crémeux citron
5 godz.
Mendiants au chocolat
30 min
Dacquoise praliné-chocolat
50 min
Pâte à chou
2 godz.
Pâte sucrée
1 godz. 50 min
Barres chocolat-caramel
1 godz. 30 min
Dacquoise
40 min
Crème d'amande
10 min
Calissons d'Aix
24 godz.
Petits oursons guimauve-chocolat
4 godz.
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Nougat de Montélimar
3 godz. 30 min