Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de sucre glace maison
- 150 g d'amandes en poudre
- 1 blanc d'œuf
- 5 gouttes de colorant alimentaire, coloris de votre choix
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 1026 kJ / 245 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Crème pâtissière
15 Min
Génoise
1 Std. 50 Min
Choux aux pignons de pin caramelisés et citron
4 Std.
Religieuses craquelin caramel au beurre salé
4 Std.
Guimauves à la fraise
3h 35min
Dacquoise
40 Min
Eclairs façon tarte citron
1 Std. 15 Min
Ganache au chocolat
20 Min
Pâte à chou
2 Std.