![SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6B6E3479-14B6-407D-A82F-F5774C24F722/Derivates/d4d66892-a77b-454a-84c9-18722890d6a6.jpg)
Wersje kompatybilne
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de lait
- 300 g de sucre en poudre
- 300 g de sirop de glucose
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 301.8 kJ / 71.7 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Nougat de Montélimar
3h 30min
Mignardise : macarons rose-gingembre
13 Std. 30 Min
Chocolat au riz soufflé
1h 20min
Pâtes de fruit à la fraise
2h 35min
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
Limonade épicée aux raisins
2h 15 min
Toffees au caramel
2h
Bûche glacée chocolat mandarine
5 Std. 45 Min
Truffes au chocolat au lait et Passion
2h 25 min
Eclairs vanille-noix de coco
24hod.
Sirop de menthe
50 Min