Wersje kompatybilne
SEPTEMBRE - Caramels mous au beurre salé - Laurent Clément
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de lait
- 300 g de sucre en poudre
- 300 g de sirop de glucose
- 100 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 301.8 kJ / 71.7 kcal
- Białko
- 0.7 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 1.9 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Foie gras de canard
72 godz.
Nougat de Montélimar
3h 30min
Petits chocolats
3 Std. 20 Min
Pâtes de fruit à la fraise
2 Std. 35 Min
Sucre pralines roses
5min
Guimauves à la fraise
3 Std. 35 Min
Sucettes chocolat-orange
2h 45min
Barres chocolat-caramel
1h 30min
Nougatine aux cacahuètes
1h 30min
Toffees au caramel
2h
Palmiers maison
1h 30min
Meringues à aromatiser
3h 30min