
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La garniture
- 130 g de chocolat blanc cassé en morceaux
- 70 g de lait de coco
- 120 g de mascarpone
Les coques
- 300 g de sucre glace
- 150 g de poudre d'amande
- 100 g de blancs d'œufs
- 1 c. à soupe de noix de coco râpée
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 242 kcal / 1009 kJ
- Białko
- 4 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Węglowodany
- 27 g