Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g de sucre en poudre
- 1 sachet d'agar-agar (2 g)
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 200 g de lait
- 300 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 50 g de cassonade
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1546 kJ / 371 kcal
- Białko
- 3.3 g
- Węglowodany
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 26 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème dessert à la chicorée
15min
Crème à la pâte de speculoos
2 Std. 40 Min
Crème dessert aux deux saveurs
1 Std. 15 Min
Mai - Crémeux meringué griotte violette
30 min
Crème renversée au café
2h
Gâteau de semoule aux abricots et crème anglaise
45min
Crème renversée au chocolat
1h
Menu express - Crèmes dessert chocolat-tonka
15min
Crème onctueuse caramel-café
1 godz. 45 min
Crème caramel au tofu soyeux
2 godz. 25 min
Gâteau magique au caramel au beurre salé
3h 15min
Tiramisu express
20 min