Urządzenia i Akcesoria
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
blanched hazelnuts50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
cauliflower florets (2 cm)500 g
-
dried fettuccine250 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling20 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
almond milk or non-dairy milk of choice300 g
-
lemon juice15 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.5 g
Kalorie
1929 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Chickpea and Almond Sandwich Filling
15 min
Tofu stew
30 min
Macaroni Bake
55 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Seitan Pie
2 godz. 10 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Vegan Macaroni and Cheese
5 godz.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 godz. 25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min