Urządzenia i Akcesoria
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
blanched hazelnuts50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
cauliflower florets (2 cm)500 g
-
dried fettuccine250 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling20 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
almond milk or non-dairy milk of choice300 g
-
lemon juice15 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.5 g
Kalorie
1929 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1 godz. 40 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 godz. 10 min
Seitan Chilli
25 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4 godz. 15 min
Sweet potato lasagne
1 godz. 20 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min