Urządzenia i Akcesoria
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
blanched hazelnuts50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
cauliflower florets (2 cm)500 g
-
dried fettuccine250 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling20 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
almond milk or non-dairy milk of choice300 g
-
lemon juice15 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.5 g
Kalorie
1929 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
17.5 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30 min
Vegan Supreme Pizza
9 godz. 40 min
Potato Curry
12 godz. 50 min
Vegan bean burger
1 godz. 20 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Vegan Bean Burgers
1 godz. 20 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 godz. 15 min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1 godz. 15 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min