Urządzenia i Akcesoria
Ricotta
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 16 godz. 15 min
700 g
Składniki
-
2000 g de lait entier
-
80 g de jus de citron fraîchement pressé et filtré
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
732.2 kJ /
175 kcal
Białko
9.3 g
Węglowodany
14.1 g
Tłuszcz
9.3 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Błonnik
0.1 g
Sód
114.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°25
47 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Chutney d'oignon rouge
24 godz.
Sous-vide épaule de porc, désossée
12 godz. 25 min
Pâtes fraîches
1 godz.
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4 godz. 30 min
Pâtes fraîches sans œufs
1 godz. 35 min
Pâte d'amande foncée
2 godz. 45 min
Pâte d'amande
1 godz. 10 min
Opéra
24 godz.
Tempura de calamars
40 min
Décors en pâte d'amande
35 min
Mayonnaise au yaourt
5 min
Pain au levain
17 godz.