Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g de lait entier
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé et filtré
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 732.2 kJ / 175 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 114.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes fraîches vertes
1 Std.
Houmous de haricots borlotti et nachos
Brak ocen
Moutarde mi-forte
25 Min
Yaourt à la noix de coco
12 Std. 15 Min
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4 Std. 30 Min
Boisson crémeuse à l'avoine
10 Min
Pain de lentilles
1 Std. 55 Min
Cantucci
1 Std. 50 Min
Croquants aux noix
1 Std. 30 Min
Pain de seigle scandinave
26 godz.
Garam Masala (mélange d'épices)
10 Min
Lait d’amandes (Métrique)
1 Std. 20 Min