![Ricotta Ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/35A4ED8F-41AB-4364-9D8F-C813C6C5BF0C/Derivates/82b7f748-0712-46c9-898a-611981ad4ea2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g de lait entier
- 80 g de jus de citron fraîchement pressé et filtré
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 732.2 kJ / 175 kcal
- Białko
- 9.3 g
- Węglowodany
- 14.1 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 114.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Primo sale (fromage italien)
14 Std.
Pâtes fraîches
1h
Pain croustillant
1h
Parfait glacé aux raisins et aux noix
12sa
Pâtes fraîches vertes
1h
Toffees au caramel
2 godz.
Brunch scandinave
1h 10min
Sous-vide poisson gras, avec ou sans peau (saumon)
1h 5min
Farine complète
5 Min
Fond de légumes
45min
Cuisses de dames
1 Std. 35 Min
Glace au caramel au beurre salé
14 Std.