Gâteau de crêpes aux foies de volaille

Gâteau de crêpes aux foies de volaille

4.4 5 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 parts

Składniki

Les crêpes aux foies de volaille
  • de foies de volaille
    600 g
  • œufs
    2
  • de farine de blé
    50 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ c. à café
  • d'huile végétale pour la friture
    30 g
La garniture
  • d'oignons coupés en quartiers
    160 g
  • de carotte coupée en rondelles
    100 g
  • gousses d'ail
    3
  • d'huile végétale
    40 g
  • de ketchup
    85 g
  • de mayonnaise maison
    100 g
Le montage
  • de mayonnaise maison
    20 g
  • d'aneth frais haché
    10 g
    10 g d'herbes aromatiques fraîches, haché
  • de poivron vert détaillé en dés (0,5 cm)
    50 g
  • de poivron rouge détaillé en dés (0,5 cm)
    50 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 325 kcal / 1362 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 1.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...