Gâteau de crêpes aux foies de volaille

Gâteau de crêpes aux foies de volaille

4.4 5 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 parts

Składniki

Les crêpes aux foies de volaille
  • 600 g de foies de volaille
  • 2 œufs
  • 50 g de farine de blé
  • ½ c. à café de sel
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • 30 g d'huile végétale pour la friture
La garniture
  • 160 g d'oignons coupés en quartiers
  • 100 g de carotte coupée en rondelles
  • 3 gousses d'ail
  • 40 g d'huile végétale
  • 85 g de ketchup
  • 100 g de mayonnaise maison
Le montage
  • 20 g de mayonnaise maison
  • 10 g d'aneth frais haché
    10 g d'herbes aromatiques fraîches, haché
  • 50 g de poivron vert détaillé en dés (0,5 cm)
  • 50 g de poivron rouge détaillé en dés (0,5 cm)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 19 g
Kalorie 1362 kJ / 325 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...