Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g de lait entier frais UHT
- 50 g de yaourt nature entier, non sucré
- 15 g de sel, et un peu pour le moulage
- 2 g de présure liquide (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 250.6 kJ / 59.9 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Sód
- 320.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Confiture de Noël à l'orange
1h
Fond de légumes
45min
Marmelade de clémentines
40min
Fumet de poisson
2h 10min
Boudins blancs à la truffe, sauce crémeuse aux marrons et champignons
1h 50 min
Tisane stimulante au romarin, badiane et vanille
15min
Poires au sirop sous-vide
45min
Confiture poire-anis
1h 30min
Confiture courge-orange
6h
Marmelade de citron
45min
Marmelade d'oranges
1h 30min
Sirop de sucre inverti
1h 15 min