![Primo sale (fromage italien) Primo sale (fromage italien)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5d552891-ec1e-4642-ac64-bf4e71b927ec/Derivates/d713383a-888b-465c-93c8-d6146fbf67af.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2000 g de lait entier frais UHT
- 50 g de yaourt nature entier, non sucré
- 15 g de sel, et un peu pour le moulage
- 2 g de présure liquide (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 250.6 kJ / 59.9 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 4.5 g
- Tłuszcz
- 3.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Sód
- 320.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Farine de riz
5 min
Marmelade de citron
45 Min
Confiture ananas-mangue
1h 15min
Confiture d'ananas à la vanille
25 Min
Fromage frais à tartiner
15 Std. 20 Min
Nougat de Montélimar
3 Std. 30 Min
Marmelade d'oranges
1 Std. 30 Min
Ricotta
16h 15min
Confiture de clémentines
50 min
Confiture poire-anis
1 Std. 30 Min
Le beurre clarifié
20 Min
Confiture de Noël à l'orange
1 Std.