Pain torsadé au kamut

Pain torsadé au kamut

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
2 pièces

Składniki

  • 300 g d'eau minérale
  • 150 g de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
  • 2 g de levure boulangère fraîche émiettée
  • 350 g de farine de Kamut®
  • 150 g de farine T 65, et un peu pour fariner
  • 10 g de sel
  • eau (1 bol)

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 34 g
Kalorie 4206 kJ / 991 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 192 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...