Pain torsadé au kamut

Pain torsadé au kamut

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
2 pièces

Składniki

  • d'eau minérale
    300 g
  • de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
    150 g
  • de levure boulangère fraîche émiettée
    2 g
  • de farine de Kamut®
    350 g
  • de farine T 65, et un peu pour fariner
    150 g
  • de sel
    10 g
  • eau (1 bol)

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 991 kcal / 4206 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 192 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...