Urządzenia i Akcesoria
Curd aux baies
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
700 g
Składniki
-
85 - 170 g de sucre en poudre
-
60 - 120 g de jus de citron vert (3-6 citrons verts)
-
100 - 120 g de beurre
-
2 - 4 œufs moyens (53-63 g)
-
25 - 50 g de baies variées fraîches ou surgelées
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
70.4 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
2658.7 kJ /
634.7 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
18.9 g
Węglowodany
75.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macarons français à la confiture de bleuets (Métrique)
1 godz. 30 min
Dacquoise praliné-chocolat
50 min
Entremets chocolat, insert framboise
17 godz.
Orange curd
6 godz. 25 min
Passion curd
1 godz. 10 min
Pâte sucrée
1 godz. 50 min
Dacquoise
40 min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Coulis de fruits
10 min
Layer cake au lemon curd
5 godz.
Lemon curd
25 min