Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 85 - 170 g de sucre en poudre
- 60 - 120 g de jus de citron vert (3-6 citrons verts)
- 100 - 120 g de beurre
- 2 - 4 œufs moyens (53-63 g)
- 25 - 50 g de baies variées, fraîches ou surgelées
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 2658.7 kJ / 634.7 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 75.7 g
- Tłuszcz
- 33.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 70.4 mg
Alternatywne przepisy
Saumon teriyaki sous-vide
1h 20min
Passion curd
1 Std. 10 Min
Pâte d'amande
1 Std. 10 Min
Nougatine
1 Std. 30 Min
Poires sous-vide à la cannelle
2h 5 min
Le beurre clarifié
20 Min
Dorer 250 g de bœuf en lanières
15 Min
Sauce au caramel
1 Std. 30 Min
Sous-vide filets de poulet
1hod. 55min
Nougatine aux cacahuètes
1 Std. 30 Min
Lemon curd Mode Sauce
20 Min
Sauce caramel au whisky
35min