Urządzenia i Akcesoria
Curd aux baies
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
700 g
Składniki
-
85 - 170 g de sucre en poudre
-
60 - 120 g de jus de citron vert (3-6 citrons verts)
-
100 - 120 g de beurre
-
2 - 4 œufs moyens (53-63 g)
-
25 - 50 g de baies variées fraîches ou surgelées
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
70.4 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
2658.7 kJ /
634.7 kcal
Tłuszcz
33.9 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
18.9 g
Węglowodany
75.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fontainebleau et coulis de fraises
5 godz. 10 min
Glace au caramel au beurre salé
14 godz.
Caramel de base
25 min
Pâte sucrée
1 godz. 50 min
Crème d'amande
10 min
Tarta a las tres leches (Gâteau aux 3 laits)
2 godz. 55 min
Eclairs façon tarte citron
1 godz. 15 min
Porridge au coulis de fraises
20 min
Bûchettes à la crème de citron
3 godz.
Sorbet aux fruits (TM6 Metric)
5 min
Lemon curd Mode Sauce
20 min
Lemon curd
25 min