Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth

Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth

4.4 57 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de dos de cabillaud détaillé en pavés
    600 g
  • gousses d'ail
    3
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de sel et un peu pour la betterave
    1 ½ c. à café
  • d'aneth frais équeuté
    1 c. à soupe bombée
  • de yaourt nature
    150 g
  • de poivre fraîchement moulu
    ¼ c. à café
  • de moutarde de Dijon
    1 c. à café
  • d'eau
    350 g
  • de pommes de terre coupées en rondelles
    400 g
  • de betterave crue coupée en rondelles fines
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 387.5 kcal / 1625.3 kJ
Białko 33.8 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 20.8 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 2.8 g
Sód 1232.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...