Bouchées aux chorizo et poivron

Bouchées aux chorizo et poivron

4.7 29 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
48 pièces

Składniki

Les crêpes
  • 50 g de beurre coupé en morceaux et un peu pour la poêle
  • 300 g de lait
  • 150 g de farine de blé
  • 2 œufs
  • 3 pincées de sel
La garniture
  • 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 œuf
  • 100 g de chorizo détaillé en dés
  • 100 g de mozzarella de bufflonne coupée en morceaux
  • 100 g de poivron rouge coupé en morceaux
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 25 g de beurre fondu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Sód 125.2 mg
Białko 1.9 g
Kalorie 211.7 kJ / 50.8 kcal
Tłuszcz 3.5 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 2.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...