炒三鮮

炒三鮮

4.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 新鮮紅辣椒 切段
    10 克
  • 20 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切片
    30 克
  • 乾魷魚 (約1隻),以清水泡發,切片
    75 克
  • 花枝 清洗去除內臟,切片
    200 克
  • 草蝦仁 開背去腸泥
    100 克
  • 1 茶匙
  • 魚露
    1 茶匙
  • 小黃瓜 (約1根),切片
    110 克
  • 切段
    20 克
  • 1 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 20.483 g
Kalorie 569 kJ / 139 kcal
Tłuszcz 3.085 g
Błonnik 0.76 g
Węglowodany 7.775 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...