
Urządzenia i Akcesoria
三絲金針花
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
豬里肌肉 切絲100 克
-
醬油15 克
-
米酒15 克
-
糖10 克
-
太白粉2 大匙
-
油15 克
-
蒜頭 切片10 克
-
薑 切片10 克
-
金針 (新鮮綠金針花),去蒂頭150 克
-
新鮮黑木耳 切絲15 克
-
紅蘿蔔 切細絲50 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
175 kcal /
732 kJ
Białko
5.6 g
Tłuszcz
11.7 g
Węglowodany
12.5 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan