醋溜黑木耳

醋溜黑木耳

4.3 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 10 克
  • ,切絲
    15 克
  • 紅蘿蔔 ,切條(約0.5公分)
    50 克
  • 新鮮黑木耳 ,切條(約0.5公分)
    200 克
  • 杏鮑菇 ,切條(約0.5公分)
    100 克
  • 烏醋
    15 克
  • 九層塔 ,切條(約0.5公分)
    20 克
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 62.6 kcal / 261.6 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 2.7 g
Węglowodany 9 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 212.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...