百香漬冬瓜

百香漬冬瓜

3.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
4 人份

Składniki

  • 百香果 ,取果肉
    200 克
  • 150 克
  • 500 克
  • ¼ 茶匙
  • 冬瓜 ,去皮和內膜,切粗條(約1.5x1.5X5公分)
    300 克
  • 冰水
    500 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 239.9 kcal / 1002.9 kJ
Białko 3.2 g
Tłuszcz 3.1 g
Węglowodany 53.5 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 143.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...