
Urządzenia i Akcesoria
百香漬冬瓜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
4 人份
Składniki
-
百香果 ,取果肉200 克
-
糖150 克
-
水500 克
-
鹽¼ 茶匙
-
冬瓜 ,去皮和內膜,切粗條(約1.5x1.5X5公分)300 克
-
冰水500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
239.9 kcal /
1002.9 kJ
Białko
3.2 g
Tłuszcz
3.1 g
Węglowodany
53.5 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
143.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

夏日開胃菜
8 Przepisów
Tajwan
Tajwan