番茄麵片湯

番茄麵片湯

4.6 11 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
4 人份

Składniki

麵片
  • 高筋麵粉 ,多備一些灑粉用
    250 克
  • 120 克
  • ¼ 茶匙
  • 10 克
蕃茄麵片湯
  • 橄欖油
    10 克
  • 乾香菇 ,泡軟切絲
    20 克
  • 紅蘿蔔 ,切片
    80 克
  • ,切片
    10 克
  • 800 克
  • 蔬菜高湯塊 (opcjonalnie)
    1 塊
  • 番茄 (約2顆),去皮去籽、切塊
    130 克
  • 芹菜 ,切末
    20 克
  • 新鮮豆芽菜
    50 克
  • 小白菜 ,切段
    50 克
  • 醬油
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 79 kcal / 332 kJ
Białko 3.06 g
Tłuszcz 2.92 g
Węglowodany 12.76 g
Błonnik 2.36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...