絲瓜蛤蜊豆腐湯

絲瓜蛤蜊豆腐湯

3.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮蛤蜊,已吐沙
    450 克
  • 15 克
  • ,切片
    15 克
  • 1300 克
  • ¼ 茶匙
  • 絲瓜 ,去皮切滾刀塊
    400 克
  • 豆腐 ,切丁(2公分)
    200 克
  • ,切蔥花
    10 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 144.2 kcal / 535.1 kJ
Białko 15 g
Tłuszcz 7.2 g
Węglowodany 9.6 g
Błonnik 1.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...