Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 克 新鮮蛤蜊,已吐沙
- 15 克 油
- 15 克 薑 ,切片
- 1300 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 400 克 絲瓜 ,去皮切滾刀塊
- 200 克 豆腐 ,切丁(2公分)
- 10 克 蔥 ,切蔥花
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 535.1 kJ / 144.2 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 9.6 g
- Tłuszcz
- 7.2 g
- Błonnik
- 1.6 g