
Urządzenia i Akcesoria
沙茶青椒炒豆皮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
青椒 ,切條(約1公分)100 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切條(約1公分)60 克
-
炸豆包 ,以清水泡軟後切條(約1.5公分)60 克
-
蔥 ,只取蔥白,切段(約4公分)20 克
-
沙茶醬20 克
-
糖½ 茶匙
-
烏醋1 茶匙
-
米酒1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
148.6 kcal /
621.4 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
12.3 g
Węglowodany
6.4 g
Błonnik
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan