
Urządzenia i Akcesoria
香滷牛肉拼盤&鮮菇紅棗雞湯盅
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 人份
Składniki
鮮菇紅棗雞湯盅
-
棒棒腿400 克
-
鴻喜菇 ,去根部、剝散60 克
-
紅棗4 顆
-
薑 ,切成4片10 克
-
水600 克
-
鹽1 茶匙
香滷牛肉拼盤
-
水2000 克
-
薑 ,切片45 克
-
米酒100 克
-
牛肚 ,以清水洗淨,切塊(大小約10公分)500 克
-
牛腱 ,稍微去除筋膜,切段(大小約8公分)400 克
-
蔥 ,切段85 克
-
新鮮紅辣椒 ,切段20 克
-
八角3 粒
-
肉桂棒1 根
-
醬油250 克
-
冰糖40 克
-
鹽 (opcjonalnie)¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
525 kcal /
2197 kJ
Białko
70.4 g
Tłuszcz
14.1 g
Węglowodany
25.9 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品賀新年
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan