紅茶雞丁

紅茶雞丁

3.8 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 雞胸肉 ,切塊(約3公分)
    300 克
  • 15 克
  • 米酒
    15 克
  • ½ 茶匙
  • ¾ 茶匙
  • 蛋液
    10 克
  • 玉米粉
    ¼ 茶匙
  • 10 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 紅茶葉
    1 ½ 茶匙
  • 綜合甜椒 ,切片
    60 克
  • 新鮮紅辣椒 ,切片
    10 克
  • 白胡椒粉 ,少許
  • 香油
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 147.1 kcal / 615 kJ
Białko 17.6 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 5.1 g
Błonnik 0.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...