
Urządzenia i Akcesoria
豆豉鯛魚
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
2 人份
Składniki
-
油15 克
-
蔭豆豉15 克
-
薑 ,切片15 克
-
蔥 ,切段(約3公分)15 克
-
新鮮紅辣椒 ,切圈1 枝
-
米酒20 克
-
醬油膏15 克
-
糖¼ 茶匙
-
紅鯛魚片 ,切大塊(約4-5公分)350 克
-
新鮮九層塔 ,取葉10 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
316.5 kcal /
1323 kJ
Białko
34.6 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
10.6 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
67.2 g
Sód
994.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

超市系列-海鮮
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan