Verrine mocaccino et caramel
TM6

Verrine mocaccino et caramel

3.4 (22 oceny)

Składniki

La sauce au caramel

  • 250 g de sucre en poudre
    lub 250 g de sucre roux
  • 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 30 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre, en un seul morceau

La crème chantilly au café

  • 300 g de crème liquide 35% m.g., très froide
  • 40 g de sucre glace
  • 2 c. à café de café instantané
  • 100 g de biscuits sablés au beurre, type sablés bretons, émiettés

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2494 kJ / 597.5 kcal
Białko
3.5 g
Węglowodany
60.5 g
Tłuszcz
37.7 g
Tłuszcz nasycony
25.7 g
Błonnik
0.5 g
Sód
70.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy