Verrine mocaccino et caramel

Verrine mocaccino et caramel

3.5 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

La sauce au caramel
  • 250 g de sucre en poudre
    250 g de sucre roux
  • 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 30 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre en un seul morceau
La crème chantilly au café
  • 300 g de crème liquide 35% m.g. très froide
  • 40 g de sucre glace
  • 2 c. à café de café instantané
  • 100 g de biscuits sablés au beurre type sablés bretons, émiettés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 70.2 mg
Białko 3.5 g
Kalorie 2494 kJ / 597.5 kcal
Tłuszcz 37.7 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 25.7 g
Węglowodany 60.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...