Pasta caprese

Pasta caprese

4.5 130 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porzioni

Składniki

  • 320 g di pasta secca corta
Pesto di rucola
  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 50 g di rucola fresca, lavata
  • 20 g di mandorle pelate
  • 1 spicchio di aglio
  • 70 g olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 200 g di pomodori a pezzi
Terminare la preparazione
  • 200 g mozzarella di bufala scolata e a tocchetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 698 mg
Białko 17.1 g
Kalorie 1172.8 kJ / 280.3 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 63.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...