Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites

Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites

3.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en dés
    50 g
  • gousse d'ail pelée et coupée en deux
    1
  • de baguette de la veille, sans croûte et coupée en dés
    ¼
  • de tomates confites à l'huile d'olive, égouttées et réserver l'huile
    100 g
  • oignon coupé en quatre
    1
  • d'épinards frais
    200 g
  • du poivre moulu
  • œuf
    1
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    2 c. à soupe
  • filets de sardine doubles de 15 cm
    16

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 440 kcal / 1842 kJ
Białko 29 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 12 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...