Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes

Salade tiède de légumes, vinaigrette aux herbes

3.6 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • ½ botte de cerfeuil frais
  • ½ botte de ciboulette fraîche
  • 16 radis roses avec leurs fanes
  • 1 botte de cives
  • 135 g d'huile d'olive
  • le jus d'une orange
  • le jus d'un citron jaune
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1200 g d'eau
  • 1 c. à soupe de bicarbonate de sodium
  • 100 g de pois gourmands équeutés
  • 150 g de petits pois frais écossés
  • 150 g de haricots verts frais
  • 200 g de brocoli, détaillé en bouquets
  • 2 branches de céleri coupées en petits morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1010.6 mg
Białko 5.5 g
Kalorie 1577.5 kJ / 377 kcal
Tłuszcz 34 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 4.8 g
Węglowodany 15.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...