Pâté de campagne aux baies de genièvre

Pâté de campagne aux baies de genièvre

4.0 4 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 24 godz.
8 parts

Składniki

  • de poitrine de porc coupée en dés d'1 cm de côté
    250 g
  • de gorge de porc coupée en dés d'1 cm de côté
    250 g
  • d'échine de porc, désossée coupée en dés d'1 cm de côté
    250 g
  • de crépine de porc (25 × 25 cm environ)
    1 morceau
  • d'oignon pelé et coupé en morceaux
    150 g
  • d'échalotes pelées et coupées en morceaux
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre
    20 g
  • de lait
    100 g
  • baies de genièvre
    8
  • de gin
    50 g
    50 g de calvados
  • de sel
    1 c. à café rase
  • de poivre moulu
    1 c. à café rase
  • œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 274 kcal / 1130 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...