Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2185 kJ / 522 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 39 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Poires farcies en papillote
35min
Crème brûlée aux pralines roses
3h 15 min
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10min
Poires au vin rouge
5h
Crémeux au citron et suprêmes d'orange
35min
Mousse aux griottes
2 Std. 30 Min
Nage de rhubarbe aux fraises et au basilic
25min
Compote de rhubarbe
1 godz. 5 min
Parfait glacé rhubarbe et coulis de fraises
3 godz. 35 min
Compote rhubarbe fraise
35min
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12h
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3h 40min