Fontainebleaux et coulis de cerises

Fontainebleaux et coulis de cerises

4.5 6 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • 400 g de faisselle
  • 400 g de crème liquide 35% m.g. bien froide
  • 300 g de cerises dénoyautées
  • 75 g de sucre en poudre
  • 50 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 2185 kJ / 522 kcal
Tłuszcz 39 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...