![Fontainebleaux et coulis de cerises Fontainebleaux et coulis de cerises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/2B26CB80-FFF0-404D-9267-9CFB36AA5096/Derivates/95ef78dc-bbb7-4082-913d-31a6c0f31e5f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de faisselle
- 400 g de crème liquide 35% m.g., bien froide
- 300 g de cerises, dénoyautées
- 75 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2185 kJ / 522 kcal
- Białko
- 7 g
- Węglowodany
- 35 g
- Tłuszcz
- 39 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce aurore
15min
Nectarines rôties, biscuits, coulis de fruits rouges
1h
Clafoutis au fromage blanc, rhubarbe et safran
55min
Crème au fromage blanc et rhubarbe
30min
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 Std.
Pannacotta au melon
2h 15min
Fontainebleau et coulis de fraises
5óra 10p
Mousse légère fraise-groseille
2h 15min
Charlotte à la rhubarbe et aux fraises
12óra
Tiramisu fraise rhubarbe
2h 35 min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Clafoutis moelleux aux cerises
50min