Urządzenia i Akcesoria
Fontainebleaux et coulis de cerises
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
400 g de faisselle
-
400 g de crème liquide 35% m.g. bien froide
-
300 g de cerises dénoyautées
-
75 g de sucre en poudre
-
50 g d'eau
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
7 g
Kalorie
2185 kJ /
522 kcal
Tłuszcz
39 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chutney de figues
4 godz.
Confiture poire-anis
1 godz. 30 min
Confiture de cerises
2 godz. 30 min
Confiture melon-anis
6 godz.
Confiture de cerises
6 godz.
Chou salé aux choux de Bruxelles et crème au chèvre
1 godz. 40 min
Confiture de prunes à l'armagnac
6 godz.
Confiture pêche-myrtille
6 godz.
Confiture de melon au basilic
2 godz. 40 min
Confiture de mirabelles
1 godz. 20 min
Confiture mirabelle-gingembre
1 godz.
Gelée de groseille
35 min