Terrine de campagne

Terrine de campagne

3.3 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 godz. 15 min
400 gramme

Składniki

  • 150 g de foie de porc en cubes
  • 1 oignon en morceaux
  • 200 g échine de porc, désossée en cubes
  • 6 brins de persil frais
  • 1 feuille de laurier frais coupée en trois
  • 100 g de veau en cubes
  • 100 g de gorge de porc
  • 1 feuille de laurier
  • 1 œuf
  • 2 c. à soupe d'armagnac
  • 1 c. à café de quatre-épices
  • 50 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
    50 g de noisettes décortiquées
  • sel
  • poivre moulu
  • 1 crépine de porc

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 400 gramme

Białko 132 g
Kalorie 5531 kJ / 1322 kcal
Tłuszcz 77 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...