Terrine de campagne

Terrine de campagne

3.3 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 25 godz. 15 min
400 gramme

Składniki

  • de foie de porc en cubes
    150 g
  • oignon en morceaux
    1
  • d'échine de porc, désossée en cubes
    200 g
  • de persil frais
    6 brins
  • feuille de laurier frais coupée en trois
    1
  • de veau en cubes
    100 g
  • de gorge de porc
    100 g
  • feuille de laurier
    1
  • œuf
    1
  • d'armagnac
    2 c. à soupe
  • de quatre-épices
    1 c. à café
  • de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
    50 g
    50 g de noisettes décortiquées
  • sel
  • poivre moulu
  • crépine de porc
    1

Wartości odżywcze na 400 gramme

Kalorie 1322 kcal / 5531 kJ
Białko 132 g
Tłuszcz 77 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...