Truffes à la crème de whisky

Truffes à la crème de whisky

3.7 28 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
25 pièces

Składniki

  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 200 g de chocolat détaillé en morceaux
  • 50 g de beurre coupé en morceaux
  • 100 g de crème de whisky maison ou type Baileys
  • 30 g de cacao en poudre non sucré

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 morceau

Białko 1 g
Kalorie 369.4 kJ / 88.9 kcal
Tłuszcz 5.9 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 6.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...