Moules marinées à l'espagnole

Moules marinées à l'espagnole

3.4 5 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • de moules fraîches, préalablement nettoyées (ou 2 l), type grosses moules d'Espagne
    1000 g
  • d'eau
    500 g
  • gousses d'ail
    4
  • piments oiseaux séchés (voir "Conseil(s)")
    1 - 2
    1 c. à café de piment séché en flocons
  • d'huile d'olive
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 256 kcal / 1071 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...