Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de sucre en poudre
- le zeste d'½ orange non traitée
- le zeste d'un citron vert non traité
- 60 g de liqueur à l'orange, type Mandarine Napoléon®
- 300 g de jus de pamplemousse (3 pamplemousses env.)
- 6 glaçons
- 1 bouteille de champagne
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 400 kJ / 96 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 0 g
Alternatywne przepisy
Cocktail Spritz aux agrumes
12h
Knuckleduster
10 Min
Bloody Mary
5 Min
Margarita ananas menthe
10 Min
Cocktail citron-gingembre et champagne
1 Std. 15 Min
Sangria blanche aux agrumes
10 Min
Cocktail fruité à la bière blanche
10 Min
Cocktail fraîcheur et douceur
5 Min
Colonel
5 Min
White Lady givré
3 Std.
Punch réunionnais
15 Min
Cocktail Caraïbes
10 Min