Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives

Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives

4.2 19 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 pièces

Składniki

La pâte
  • de beurre coupé en morceaux
    80 g
  • de lait
    150 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de farine de blé
    120 g
  • œufs
    3
La mousse
  • de crème liquide entière très froide
    300 g
  • de fromage frais type Petit Billy
    200 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de sardines à l'huile au citron
    1 boîte
  • le zeste d'un citron jaune non traité râpé
  • d'olives noires dénoyautées et hachées grossièrement
    50 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 147 kcal / 613 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...