Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives

Mini-éclairs aux chèvre, sardines et olives

4.2 21 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 pièces

Składniki

La pâte
  • 80 g de beurre coupé en morceaux
  • 150 g de lait
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 120 g de farine de blé
  • 3 œufs
La mousse
  • 300 g de crème liquide entière très froide
  • 200 g de fromage frais type Petit Billy
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 boîte de sardines à l'huile au citron
  • le zeste d'un citron jaune non traité râpé
  • 50 g d'olives noires dénoyautées et hachées grossièrement

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 8 g
Kalorie 613 kJ / 147 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...