Vin blanc chaud

Vin blanc chaud

4.6 13 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 12 godz. 25 min
6 verres

Składniki

  • ½ gousse de vanille
  • 750 g de vin blanc sec
  • 500 g d'eau
  • 100 g de miel
  • 150 g de sucre roux
  • 6 bâtons de cannelle
  • 1 clou de girofle
  • 1 citron jaune non traité

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 verre

Białko 0 g
Kalorie 940 kJ / 225 kcal
Tłuszcz 0 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...