
Urządzenia i Akcesoria
Crêpes au saumon fumé et à la crème
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
8 portions
Składniki
-
de beurre coupé en morceaux, et un peu pour la poêle50 g
-
de lait600 g
-
de farine de blé complet250 g
-
œufs4
-
de sel et 1 pincée1 c. à café
-
d'aneth frais équeuté½ bouquet
-
de fromage à tartiner300 g
-
de miel (opcjonalnie)20 g
-
de sauce raifort2 c. à café
-
de saumon fumé en tranches200 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
427.6 kcal /
1788.9 kJ
Białko
18.8 g
Tłuszcz
25.8 g
Węglowodany
29.6 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
14.1 g
Sód
908.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Faciles ou créatives
60 Przepisów
Francja
Francja