Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Espinacas
- 1 diente de ajo
- 30 g aceite de oliva
- 250 g de espinacas baby frescas
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Puré de judías blancas
- 30 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva
- 250 g de judías blancas cocidas (en conserva) lavadas y escurridas
- 160 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1892 kJ / 451.5 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 31.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 6.9 g
- Sód
- 802.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de judías blancas y verduras
30 dk
Sopa griega de garbanzos
25min
Crema de coliflor y garbanzos
40min
Crema bretona (de judías blancas)
30 dk
Crema de guisantes
30 dk
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 dk
Crema de espárragos verdes con pistachos
30 dk
Crema de judías verdes
35min
Crema de garbanzos con lascas de bacalao
30 dk
Crema de garbanzos con puerro y setas
35min
Crema de apio
40min
Crema de calabaza y coliflor al tomillo
45 dk