Salteado de repollo y calabaza

Salteado de repollo y calabaza

4.1 102 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 raciones

Składniki

  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 diente de ajo
  • 300 g de repollo blanco cortado en juliana
  • 300 g de calabaza cortada en láminas finas
  • 20 g salsa de soja
  • 1 cucharada de vinagre de arroz
  • 1 cucharada de amaranto hinchado
    1 cucharada de pipas de calabaza

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 2.66 g
Kalorie 480 kJ / 115 kcal
Tłuszcz 8.17 g
Błonnik 4.15 g
Węglowodany 7.65 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...