Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 diente de ajo
- 300 g de repollo blanco cortado en juliana
- 300 g de calabaza cortada en láminas finas
- 20 g de salsa de soja
- 1 cucharada de vinagre de arroz
-
1
cucharada de amaranto hinchado
lub 1 cucharada de pipas de calabaza
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 480 kJ / 115 kcal
- Białko
- 2.66 g
- Węglowodany
- 7.65 g
- Tłuszcz
- 8.17 g
- Błonnik
- 4.15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tabulé de coliflor al vapor
40 Min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Salteado de escarola con puerros
20min
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5 min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Ensalada de lombarda y pera
10 min
Guarnición de lombarda
30min
Acelgas con tomate
30min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Repollo salteado
25min
Acelgas en adobillo
40 Min
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min