Crema de coliflor con bacalao y beicon

Crema de coliflor con bacalao y beicon

4.6 68 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 ración

Składniki

  • 100 g de cebolla en cuartos
  • 100 g de dados de beicon de aprox. 1 cm
  • 40 g de aceite de oliva
  • 600 g de ramilletes de coliflor de 2-3 cm
  • 600 g de agua
  • 2 cucharaditas de sal
  • ¼ de cucharadita de pimienta blanca molida
  • 500 g de lomo de bacalao fresco sin piel ni espinas, en trozos 3-4 cm

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 1 mg
Białko 28 g
Kalorie 1438 kJ / 344 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...