Dorer 250 g de dinde en lanières

Dorer 250 g de dinde en lanières

4.2 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
250 g

Składniki

  • 20 g d'huile végétale
    20 g d'huile d'olive
  • 1 gousse d'ail
    20 g d'oignon jaune, coupé en lamelles
  • 250 g de cuisse de dinde, sans peau et désossée coupée en lanières (1.5 x 3-4 cm), puis séchée avec du papier absorbant
    250 g de filet de dinde, sans peau, coupé en lanières (1.5 x 3-4 cm), puis séché avec du papier absorbant

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 250 g

Sód 185.5 mg
Białko 48.9 g
Kalorie 2242.1 kJ / 535.9 kcal
Tłuszcz 36.8 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 8.1 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...