Agneau à la méditerranéenne cuisson lente

Agneau à la méditerranéenne cuisson lente

4.4 98 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • 60 g d'ail
  • 5 - 10 g feuilles de romarin frais
  • 90 g d'huile d'olive
  • 800 g de gigot d'agneau désossé en une seule pièce
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 200 g d'oignons coupés en quartiers
  • 1 ½ - 2 c. à café de fond de viande maison
    1 ½ - 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun)
  • 1 c. à café de paprika doux en poudre (opcjonalnie)
  • 850 - 950 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre nouvelles

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1106 mg
Białko 40 g
Kalorie 3393 kJ / 810 kcal
Tłuszcz 59 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...