Agneau à la méditerranéenne cuisson lente

Agneau à la méditerranéenne cuisson lente

4.4 91 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 45 min
4 portions

Składniki

  • d'ail
    60 g
  • d'aiguilles de romarin frais
    5 - 10 g
  • d'huile d'olive
    90 g
  • de gigot d'agneau désossé en une seule pièce
    800 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • d'oignons coupés en quartiers
    200 g
  • de fond de viande maison
    1 ½ - 2 c. à café
    1 ½ - 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun)
  • de paprika doux en poudre (opcjonalnie)
    1 c. à café
  • d'eau
    850 - 950 g
  • de pommes de terre nouvelles
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 810 kcal / 3393 kJ
Białko 40 g
Tłuszcz 59 g
Węglowodany 27 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 19 g
Sód 1106 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...