Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oignons (1 oignon env. Ø 7 cm et 1 oignon env. 150 g)
- 2 gousses d'ail
- 4 brins de feuilles de persil frais
- 1000 g de viande de bœuf hachée
- 2 c. à café de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 2 c. à café de moutarde
- 4 œufs
- 100 g de chapelure
- 120 g de lait
- 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
- 150 g de ketchup
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1488.2 kJ / 355.7 kcal
- Białko
- 21.6 g
- Węglowodany
- 15.5 g
- Tłuszcz
- 22.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.5 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 816.5 mg
Alternatywne przepisy
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55min
Mac and cheese
35min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50min
One-Pot-Pasta au jambon
25min
Paniers de pommes de terre, œuf et bacon
40min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45 Min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25min
Brownies Kinder Bueno
35min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Soupe de tomates aux tortellinis de viande hachée
35min