Pain de viande Halloween

Pain de viande Halloween

4.3 10 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
10 portions

Składniki

  • 2 oignons (1 oignon env. Ø 7 cm et 1 oignon env. 150 g)
  • 2 gousses d'ail
  • 4 brins de feuilles de persil frais
  • 1000 g de viande de bœuf hachée
  • 2 c. à café de sel
  • 1 c. à café de poivre moulu
  • 2 c. à café de moutarde
  • 4 œufs
  • 100 g de chapelure
  • 120 g de lait
  • 2 c. à soupe de sauce Worcestershire
  • 150 g de ketchup

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 816.5 mg
Białko 21.6 g
Kalorie 1488.2 kJ / 355.7 kcal
Tłuszcz 22.7 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 15.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...